Новини і події

Випускники 2022!

27 вихованців із 7 гуртків отримали свідоцтва про позашкільну освіту за програмами з хореографії, вокалу, інструментального і циркового мистецтв, фольклористики і літературознавства…

12 ВИПУСКНИКІВ завершили навчання у Народному художньому колективі Ансамблі сучасного танцю “Екзотика” (керівники Анжеліка і Марія Хоменко), успішно засвоїли програму з сучасної і класичної хореографії, акторської майстерності та отримали свідоцтва про позашкільну освіту.

7 ВИПУСКНИКІВ завершили навчання у Народній студії естрадного вокалу “Соняшник” (керівник Олена Алексієнко), успішно оволоділи програмою з вокалу та отримали свідоцтва про позашкільну освіту.

4 ВИПУСКНИКИ завершили навчання у Народному хореографічному ансамблі “Веснянка” (керівник Олена Гула, акомпаніатор Тетяна Хоменко), успішно засвоїли програму з хореографії та отримали свідоцтва про позашкільну освіту.

2 ВИПУСКНИКІВ завершили навчання у цирковому гуртку “Мрія” (керівники Аліна Соценко і Валерій Літічевський), успішно засвоїли програму з циркового мистецтва та отримали свідоцтва про позашкільну освіту.

1 ВИПУСКНИК завершив навчання у театральному гуртку “Петрушка” (керівник Ніна Петренко), успішно засвоїв програму з театрального мистецтва і отримав свідоцтво про позашкільну освіту.

Софінський Кирило

Цьогоріч двоє вихованців ЦЕВ закінчили навчання за кількома напрямками. Серед них випускник гуртків “Калинове намисто” (керівник Юлія Манофа) і “Живе слово” (керівник Валентина Чемара ) Артур Романенко, який успішно оволодів програмами з фольклористики та літературознавства, а останній рік навчався ще і у гуртку ВІА “Світ” (керівник Володимир Білобров). Анастасія Маляр – випускниця вокально-інструментального ансамблю “Світ” (керівник Володимир Білобров) і Народної студії естрадного вокалу “Соняшник” (керівник Олена Алексієнко), яка успішно оволоділа програмами з вокалу та гри на музичних інструментах.

Вітаємо усіх випускників Центру естетичного виховання!

Ми бажаємо ВАМ мирного і щасливого життя! Успіхів і вагомих досягнень в улюбленій справі! Розвитку і реалізації усіх ВАШИХ талантів! Здійснення найзаповітніших мрій і втілення найсміливіших планів!