Новини і події

ЗагальноЦЕВівський рейтинг популярності “Овація -2019”

Одним із багатьох традиційних  заходів   Центру  естетичного виховання, який   проводиться кожного року  є  ЗагальноЦевівський  рейтинг  популярності  Овація – 2019. В минулому 2018 році  урочиста церемонія Овація була присвячена ювілейним датам у професійному житті нашого закладу  (50 річчю ЦЕВ, як позашкільному дитячому закладу та 100річчю позашкілля в Україні), а в цьому 2019 році    традиційний захід  знову відбувся традиційно – у святковій, домашній, затишній атмосфері. На сцені  у вихорі запальних мелодій переможці номінацій художньо-естетичного відділу представляли свої творчі здобутки, а  у ошатному фойє вихованці декоративно –ужиткового відділу  презентували свої авторські  роботи.

Основним завданням  цієї урочистої церемонії є підведення творчих підсумків минулого  навчального року, визначення кращих вихованців, педагогів, працівників  та   членів батьківського активу    по чотирьох номінаціях.

         Найвагомішою номінацією творчих досягнень кращих колективів  є перша номінація  «Через терни до зірок». В цьому році лідерами у ній стали НСЕВ «Соняшник», НАСТ «Екзотика», НХА «Веснянка», цирковий гурток «Мрія» та гурток «Чарівний бісер» багаторазові переможці міжнародних та всеукраїнських конкурсів дитячої творчості. Вихованці цих колективів здобули  вагому кількість призових міст для своїх гуртків, Центру естетичного виховання та нашого міста.

У інших номінаціях «Митець року», «Відкриття року» теж чималий урожай номінованих на відзнаку  вихованців та педагогів нашого дитячого храму мистецтв, які в минулому навчальному році порадували нас  вагомими мистецькими роботами  та яскравими  виступами.

Та найбагатшою і в цьому році, і в попередніх роках продовжує залишатися номінація «Подяка року». Майже кожен колектив нашого Центру має когорту вихованців, батьків якими слід пишатися і яким  хочеться сказати за гарну роботу чи допомогу щире людське спасибі. Ми дякуємо переможцям творчих номінацій за натхненну мистецьку працю і зичимо подальших творчих досягнень та злетів.

         Цього року як і завжди   загальноцевівський  рейтинг  популярності  відзначив кращих серед кращих. А бути кращим у всьому теж вже  стало доброю традицією серед педагогів, гуртківців та батьків Центру естетичного виховання.                                          

                                                                                                                        Режисер  урочистої церемонії

                                                                                                                        Людмила Заливча.